Skip to content

3D uitlijnen

Koersvast, veilig en zuinig rijden? Controleer de uitlijning

Nieuw bij Autobedrijf Benderooy: 3D uitlijnen!

Trekt of zwenkt uw wagen naar één kant, vertonen uw banden tekenen van opvallende of onregelmatige slijtage of hebt uw problemen met het besturen van uw wagen? Hoog tijd om de uitlijning van de banden onder de loep te nemen.

Het raken van een stoeprand, een flinke losliggende steen of gat in de weg kan zorgen voor afwijkingen in de wielstanden. Door een ontregelde of verkeerde uitlijning slijten uw banden sneller. Door de verhoogde weerstand verbruikt u bovendien meer brandstof.
Benderooy.nl beschikt over geavanceerde en betrouwbare apparatuur om de uitlijning van uw auto te perfectioneren. Onze experts checken de ophangingsdelen en stellen deze zo nodig bij. Zij maken hierbij gebruik van een zogenaamd 3D-uitlijnapparaat van het gerenommeerde merk JohnBean welke werkt met infraroodstraling.

Maak een afspraak zodat onze experts ook de uitlijning van uw wagen kunnen checken en uw weer koersvast, veilig en zuinig de weg op kunt.

Het uitlijnen van de banden wordt vaak verward met uitbalanceren. Dit zijn echter twee verschillende begrippen. Bij uitlijnen worden de wielen zo bijgesteld dat ze evenwijdig en loodrecht op de grond staan. Uitbalanceren van de band betekent dat deze kan rollen zonder dat uw auto gaat trillen.

WELKOM