Skip to content

Carwash

De groenste carwash van Zeeland

Met onze Carwash komt u stralend voor de dag. Niet alleen uw wagen blinkt weer, maar ook milieutechnisch bent u goed bezig. De volautomatische wasstraat is namelijk het schoolvoorbeeld van duurzaamheid.

Zonnepanelen op het dak zorgen er onder andere met de zuinige ledverlichting voor dat de wasstraat energieneutraal werkt. De wasmiddelen zijn biologisch afbreekbaar en het gefilterde water kan voor 92% worden hergebruikt. Een ander uniek element is de 2,70 meter hoge ingang van de Carwash. Hierdoor is de wasstraat ook geschikt voor bussen. Naast dat alles is de wasstraat bovenal voordelig. Er zijn verschillende wasprogramma’s mogelijk, vanaf vijf euro per wasbeurt.

Als u toch liever uw eigen wagen insopt, bieden de twee selfservice wasboxen uitkomst. Deze zijn bovendien 24/7 geopend.

De groenste carwash van Zeeland:

  • Energieneutraal d.m.v. zonnepanelen
  • Volautomatisch
  • Ledverlichting
  • 92% hergebruik van waswater
  • Biologisch afbreekbare wasmiddelen
  • Ook voor bussen
  • 24/7 geopend

Carwash voor bedrijven

Voor bedrijven bieden wij diverse mogelijkheden, denk aan onze unieke ophaalservice, wasbonnen op kenteken en betalen op rekening. Vraag naar de voorwaarden!

Prijzen en openingstijden

De groenste carwash van Zeeland en de selfservice wasboxen zijn 24/7 geopend, u kunt eenvoudig betalen met wasmunten. Deze zijn te verkrijgen bij het wisselautomaat.

1. Basiswassen € 5,-

Hogedrukwas, actiefschuim, wielwas, 1x vezelwas, spoelen, glansspoelen.

2. Wassen en Coldwax € 7,-

Hogedrukwas, actiefschuim, wielwas, 2x vezelwas, spoelen, coldwax, glansspoelen en 2x drogen.

3. Wassen en Hotwax € 8,-

Hogedrukwas, actiefschuim, wielwas, 2x vezelwas, spoelen, hotwax, glansspoelen en 2x drogen.

4. Uitgebreid wassen € 9,-

Hogedrukwas, actiefschuim, wielwas, 2x vezelwas, onderbodemwassen en conserveren, spoelen Aqua protector, waxmassage en glansspoelen.

5. Bestelauto’s wassen € 10,-

Hogedrukwas, actiefschuim, wielwas, 2x vezelwas, onderbodemwassen.