Skip to content

Elektrisch rijden

EDGe Mobility

Wij zijn aangesloten bij het keurmerk EDGe Mobility. EDGe Mobility is een initiatief van Innovam en AutoNiveau. Beide hebben de doelstelling om de kwaliteit binnen de mobiliteitsbranche op het gebied van elektrisch rijden te bevorderen. EDGe Mobility is een kwaliteitskeurmerk en kenniscentrum op het gebied van elektrisch rijden. Onze medewerkers volgen trainingen en hebben toegang tot aanvullende informatie op het gebied van elektrische voertuigen.  

Expert in elektrisch rijden, EDGe Mobility 

Wij zijn expert in elektrisch rijden. Zo helpen wij u met het overstappen op elektrisch rijden en alle informatie die hiervoor nodig is. Onze werkplaats is voorzien van de meest moderne apparatuur en tools. Dit geeft ons de mogelijkheid om een goede diagnose te stellen en om elektrische of hybride auto’s goed te onderhouden en te repareren.  

Een elektrische of hybride auto heeft net als een auto met een verbrandingsmotor onderhoud nodig. Maar een elektrische of hybride auto vraagt wel om een ander soort onderhoud. Dit vereist andere technieken en specialistische kennis. De monteurs van Autobedrijf Benderooy zijn hier speciaal voor opgeleid en onze werkplaats beschikt over de juiste gereedschappen. Dankzij onze kennis en gereedschappen kunnen wij de juiste diagnose stellen aan u auto. En door het EDGe Mobility keurmerk zijn wij continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij elektrische en hybride auto’s. Heeft u vragen over een hybride of elektrische auto, neem dan contact met ons op. Is u auto toe aan onderhoud of een reparatie, plan dan een afspraak in voor onze werkplaats! 

 

Benderooy.nl maakt elektrisch rijden mogelijk

Steeds meer mensen kiezen voor een elektrische auto en dat is natuurlijk een stuk beter voor het milieu. Autobedrijf Benderooy heeft een openbare laadpaal nabij de wasstraat. Op het grote en duidelijke display wordt u welkom geheten en aan de hand meegenomen, zo laadt u eenvoudig, snel en voordelig uw elektrische auto op. Dit kan met uw eigen laadpas, maar wij kunnen dit ook voor u regelen. 

Niet alleen voor het laden kunt u bij ons terecht, maar ook voor advies en de aanschaf van een laadpaal. Wilt u meer informatie over de aanschaf van een laadpaal of over elektrisch rijden? Neem contact met ons op. 

WELKOM