Skip to content

Auto kopen

Een andere auto kopen? Dan bent u bij Autobedrijf Benderooy aan het juiste adres. Ons occasion aanbod bestaat uit betrouwbare jonge occasions van veelal Duitse makelij. Door ons no-nonsense beleid en de prima contacten met leasemaatschappijen en dealers in binnen- en buitenland beschikken wij altijd over een ruime voorraad tweedehands auto’s. Door ons eerlijk en open prijsbeleid zijn we in staat occasions aan te bieden tegen zeer voordelige prijzen. Het inruilen van uw huidige auto is altijd mogelijk.

Ruime voorraad occasions

Op ons verkoopterrein en in onze showroom vindt u ongeveer 50 Bovag-occasions. Autobedrijf Benderooy is gespecialiseerd in de verkoop van Duitse wagens zoals Volkswagen, Audi, Mercedes en Opel. Maar ook voor andere merken bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Autobedrijf Benderooy geen opdringerige verkopers en onduidelijke prijzen maar gewoon eerlijk en onafhankelijk verkoopadvies en geen verrassingen achteraf.

Autobedrijf Benderooy bezit het BOVAG-keurmerk. Daardoor bent u verzekerd van degelijke service, betrouwbaarheid en goede garantiemogelijkheden op uw aangeschafte wagen.

Import-Service

Bent u specifiek op zoek naar een auto maar krijgt u hem niet gevonden? Of heeft u er simpelweg de tijd niet voor?

Bij Autobedrijf Benderooy helpen we u graag verder!

Wij hebben als sinds 2005 ervaring in het importeren van auto’s uit Duitsland, België en Luxemburg. Hierdoor hebben wij een uitgebreid dealernetwerk opgebouwd en de nodige expertise in huis om uw droomauto gevonden te krijgen.  U wordt bij ons in het gehele proces ontzorgd. Vanaf het starten van de zoekopdracht, tot aan de aflevering van uw nieuwe auto.

Neem contact met ons op en wij gaan graag voor u aan de slag!

Heeft u zelf een auto in het Buitenland gevonden? Wij kunnen u begeleiden in het gehele importtraject.
Voor u het weet rijdt u rond in uw nieuwe auto met Nederlands kenteken.

WELKOM