Skip to content

Schadeherstel

Benderooy.nl: specialist in schadeherstel

Snel en vakkundig herstel door Autoschade Benderooy.nl

Autoschade Benderooy.nl is een allround autoschadebedrijf. Wij werken voor particulieren, verzekeringsmaatschappijen, leasemaatschappijen en fleetowners. U kunt bij ons terecht voor autoschadeherstel aan personenauto’s, campers en lichte bedrijfswagens van alle automerken en modellen. Tijdens de reparatie wilt u ook graag mobiel zijn. Geen zorgen; wij regelen vervangend vervoer!

Klanten komen bij benderooy.nl op de eerste plaats. Wij vinden het belangrijk om onze klanten een persoonlijke behandeling te geven. Wij staan 24/7 voor u klaar en denken met u mee. U krijgt daarom altijd één vast aanspreekpunt waar u met uw vragen terecht kunt. Tevreden klanten; dat is waar wij voor gaan, daarom leveren wij altijd werk van hoge kwaliteit. Meer dan 1000 klanten beoordelen ons met een 9,7! Daar zijn we trots op en dat houden we ook graag zo.

Over schadeafdeling Benderooy.nl

De schadeafdeling van Benderooy.nl is een volwaardig zelfstandig schadeherstelbedrijf binnen onze organisatie. Alle medewerkers bij elkaar hebben samen meer dan 100 jaar ervaring aan schadeherstel in huis. In de regio uniek!

U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

 

Wij herstellen alle soorten autoschade

Bij autoschadeherstel controleren we uw auto ook op foutmeldingen, herstellen we gedeukt of beschadigd plaatwerk, verzorgen we het spuitwerk en geven we nieuwe onderdelen een anti-roestbehandeling. Hierbij gaan we niet alleen vakkundig te werk. Vanaf het begin zijn we ook direct helder over de kosten. We maken een begroting van alle herstelwerkzaamheden, zodat u direct weet op welke totaalkosten u kunt rekenen. Zo bieden we u persoonlijke service en zorgen dat uw auto op de afgesproken tijd klaarstaat en er weer als nieuw uitziet.

Wij werken nauw samen met tussenpersonen en verzekeringsmaatschappijen. U kunt bij ons ook voor verhaalschades en WA-schades terecht. Tijdens schadeherstel kunt u gebruik maken van een gratis leenauto

Neem contact met ons op

Heeft u schade aan uw auto of bedrijfswagen en wilt u dit vakkundig en snel door Benderooy.nl laten herstellen? Vul onderstaand formulier in. Wij proberen uw bericht zo snel mogelijk te beantwoorden. U kunt natuurlijk ook bellen naar 0167 – 573 995

Een directe prijsopgave m.b.t. schade(s) of spuitwerk? Stuur foto’s via Whatsapp de schadeafdeling via: 06-40373708

WELKOM