Skip to content

Vacatures

Poetsmedewerker (verkoop ondersteunend)

Ben jij een opgeruimd type en maak je graag mensen blij met jouw werk? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Je hebt beschikking over een poetshefbrug en een eigen werkomgeving in onze werkplaats. In jouw werkplaats vind je alles wat je nodig hebt om elke auto weer spik en span te maken. Daarnaast heb je de verantwoordelijkheid over de wasstraat om deze ordelijk en netjes te houden en bestel je de benodigde materialen om deze draaiend te houden. Nieuwe of bestaande klanten die hulp nodig hebben, help je, zodat zij hun auto of bedrijfswagen in de wasstraat kunnen wassen.

Je inspecteert nieuwe auto’s die binnenkomen voor de verkoop en maakt ze klaar, zodat ze op de foto gezet kunnen worden of in de showroom.

Bij een geplande proefrit zorg jij ervoor dat de auto netjes klaarstaat, zodat de potentiële klant nog eerder is overtuigd om deze auto te kopen. Daardoor heb je korte lijnen met de verkoopafdeling.

Lijkt deze functie iets voor jou? Zoek dan contact!

Autotechnicus/APK

Ons doel is klanten te ontzorgen, de beste kwaliteit te leveren en regelen dat het voor elkaar komt. Is er niet meteen een oplossing, dan zorgen we dat die er komt.

Benderooy.nl wil de beste zijn, optimaal onderhoud leveren op dealerniveau en tegen een reële prijs. Onze onderneming groeit, maar ondertussen zijn onze klanten zeker van een continu hoog niveau. Bovenaan onze werkoverleggen staat tenslotte dat de kwaliteit moet blijven gewaarborgd, hoe druk het ook is!

Bij Benderooy.nl doen we alles wat er voor je auto nodig is: (schade)reparaties, onderhoud, apk-keuring, accessoires, wassen, private lease en verkoop. Wij hebben of doen het: van trekhaak tot koplamp, van dakkoffer tot band en alles wat daar (aan onderhoud) tussenin zit. Als Autotechnicus/APK kom je te werken bij een allround autobedrijf met VAG specialisme. Je denkt mee over de toekomst van het bedrijf, krijgt ruimte jezelf te ontwikkelen en komt te werken bij een informeel bedrijf met een gezellig team. Een bovengemiddeld salaris is bespreekbaar.

Interesse? Mail je motivatie naar ben@benderooy.nl, app naar 06-54761732 of kom een keer langs op onze vrijdagmiddagborrel (na 17 uur).

Allround (leerling) monteur (INGEVULD)

Heb je interesse in techniek en wordt je blij van het werken met auto’s? Wil je jezelf ontwikkelen als allround monteur en heb je (bij voorkeur) beschikking over een rijbewijs? Dan geven wij jou alle ruimte! Kom werken als allround monteur bij Benderooy.nl!

Allround (leerling) schadehersteller

Heb je altijd al iets gehad met dingen mooi maken, spuiten of repareren? Een mooi resultaat: is dat wat voor jou telt? Heb je interesse in auto’s? Dan krijg je bij ons alle ruimte om uit te groeien tot allround schadehersteller in onze uitgebreide schadeafdeling.

In deze functie bewerk je auto-onderdelen als spuiter of plaatwerker. Wij vragen enige ervaring van je. Ook is het handig als je je rijbewijs hebt.

Als we alle collega’s bij elkaar optellen, komen we uit op ruim 70 jaar ervaring. Een mooie basis om van jou een vakman te maken dus! Laat bij interesse je gegevens achter via onderstaand formulier.

Junior verkoper (INGEVULD)

Ben jij servicegericht? Hou je ervan om mensen geen product aan te smeren, maar echt iets te verkopen naar hun behoefte? Dan hebben wij op onze verkoopafdeling misschien wel een passende baan voor jou.

Wij verkopen jaarlijks zo’n 400 auto’s. Daarvan worden er ongeveer 250 geïmporteerd. Wij verkopen aan particulieren en het midden en klein bedrijf. Kopers die een goed product met daarbij uitstekende service zoeken, zijn bij ons aan het juiste adres! Onze voorliefde zit in VAG-auto’s, maar daarnaast leveren wij ook nieuwe auto’s. Het merk maakt daarbij niet uit.

Zie jij het zitten om (naast scholing) door te groeien naar autoverkoper en wil je beginnen met het leren van het goed presenteren van een auto, het verkopen en alles wat daarbij komt kijken? Dan is dit een vacature die perfect bij jou past.

Het is mogelijk om dit in deeltijd te doen, naast je opleiding. Een rijbewijs is niet per se nodig. Interesse? Wij horen graag van je!

WELKOM