Skip to content

Verzekeringsschade

 

Bij schade aan uw auto zorgt Autoschade Benderooy.nl voor het contact met de verzekeringsmaatschappij en de administratieve afhandeling. Wij werken voor alle verzekeringsmaatschappijen, dus het maakt niet uit bij welke partij u verzekerd bent. Het enige wat u zelf moet doen is de auto langs brengen en het schadeformulier invullen. Wij zorgen voor de complete schadeafhandeling.

En wist u dat u bij ons bijna nooit een eigen risico heeft? Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden. Daarnaast krijg u altijd gratis vervangend vervoer. Zo maken we autoschadeherstel zo eenvoudig mogelijk voor onze klanten.

Verzekeringsschade

Wij zijn samenwerkend reparateur van ZLM verzekeringen. U, als klant geniet daarbij de volgende voordelen, wanneer u schade heeft aan uw auto en deze is WA beperkt casco- of allrisk verzekerd: *

  • Bij reparatie vervalt het eigen risico van € 135,-.
  • Een vervangende auto tijdens de reparatie, behalve bij ruitschade.
  • U hoeft niets voor te schieten. ZLM regelt alles rechtstreeks met ons als reparateur.
  • Vijf jaar garantie op de reparatie.

* Deze voordelen gelden bij een beperkt cascoverzekering alleen bij schade door inbraak, brand, storm, hagel of een botsing met loslopende dieren.

Schade met tegenpartij
In geval van schade met tegenpartij vult u ter plaatse samen met de tegenpartij het Europees schadeformulier in. U rijdt met uw auto langs bij Benderooy.nl en loopt samen met een medewerker dit formulier door. Wij verzorgen de verdere afhandeling hiervan. Op de dag dat u uw auto laat repareren staat er vervangend vervoer voor u klaar. Bij verhaalbare schade, een WA+ of allrisk dekking wordt de schade rechtstreeks afgehandeld met uw verzekeraar.

Schade zonder tegenpartij
In geval van schade zonder tegenpartij komt u bij ons langs. Een van onze medewerkers vult samen met u het Europees schadeformulier in. Wij verzorgen de verdere afhandeling hiervan. Op de dag dat u uw auto laat repareren kunt u gebruik maken van vervangend vervoer. Bij verhaalbare schade, een WA+ of allrisk dekking wordt de schade rechtstreeks afgehandeld met uw verzekeraar.

Hulp bij het invullen van het schadeformulier

Bij autoschade is het belangrijk dat u het schadeformulier goed invult. Onze schadespecialisten staan daarom voor u klaar om te helpen bij het invullen van het schadeformulier. Zo vergeet u niets en komt u achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan door een onvolledig ingevuld formulier. Persoonlijke behandeling staat bij ons voorop, daarom heeft u bij ons altijd hetzelfde aanspreekpunt.

Contact met uw verzekering na autoschade

Weet u wat u moet doen bij een kras in uw lak, een barst in uw ruit of schade na een aanrijding? Wij wel! De specialisten van Autoschade Benderooy.nl helpen u bij een snelle en correcte afhandeling van de autoschade. Ook onderhouden wij hierbij het contact met de verzekeraar die verantwoordelijk is voor het vergoeden van de schade.

Als autoschade-expert handelen we autoschade af voor alle verzekeringsmaatschappijen en zorgen we dat dit snel en professioneel wordt geregeld. Vaak kunnen wij de betaling dan ook direct met de verzekeringsmaatschappij regelen door het ondertekenen van de akte van cessie en de reparatieopdracht. Dit heeft voor u als voordeel dat u het bedrag niet hoeft voor te schieten. Bij ons heeft u dan ook bijna nooit een eigen risico!

Vul het schadeformulier compleet in en zorg dat dit zowel door u als door de andere partij ondertekend is.

 

Mobiel schade melden

Het papieren schadeformulier kan voortaan na een aanrijding in uw auto blijven. Dat heeft het Verbond van Verzekeraars voor ogen met de lancering van mobielschademelden.nl. Het melden van blikschade na een aanrijding via een smartphone moet automoblisten meer gemak en een vlottere afwikkeling brengen.

Meld uw schade altijd aan Benderooy.nl, wij assisteren u graag bij de afhandeling en reparatie van uw schade.

WELKOM