Skip to content

Volkswagen Kever Cabrio huren

Benderooy.nl het juiste adres voor autoverhuur op Tholen en Sint-Philipsland.

Klassieke Volkswagen Kever Cabrio voor uw bruidsreportage of loveshoot.

Gaat u binnenkort trouwen of wilt u uw vriend of vriendin verrassen met een romantische loveshoot? Hoe leuk is het om die shoot compleet te maken met onze prachtige Volkswagen Kever Cabrio!

Huur deze prachtige auto voor slechts € 245,- per dag. De fotogenieke kever wordt volledig opgepoetst aan u verhuurd, vanzelfsprekend moet de mooiste dag van jullie leven perfect zijn. Trouwen in deze klassieke Volkwagen Kever Cabrio draagt daar zeker aan bij!

Neem contact met ons op via info@benderooy.nl of 0167- 573 995 en reserveer deze romantische auto!

Algemene voorwaarden:

 1. Huurder dient in het bezit te zijn van een geldig Nederlands rijbewijs. De huurder dient deze voorafgaand aan de verhuurder te tonen. Plus een identiteitsbewijs of paspoort. Van beide zullen een kopie worden gemaakt.
 2. De Volkswagen Kever Cabrio is enkel te gebruiken voor een bruiloft of loveshoot binnen een straal van 50km reisafstand van Benderooy.nl te Sint Philipsland.
 3. Huurder dient minimaal 21 jaar te zijn en 1 jaar in bezit van een geldig rijbewijs te zijn.
 4. Bij aanvang van de huurovereenkomst zal een machtiging voor de borg ter waarde van € 1500,- per auto worden ingevuld en ondertekend door de huurder. Uiterlijk 3 maanden na verhuur wordt de machtiging vernietigd, nadat door Benderooy.nl is vastgesteld dat door de huurder geen boetes zijn veroorzaakt.
 5. Het eigen risico voor schade door eigen schuld huurder bedraagt € 1500,-.
 6. De Volkswagen Kever Cabrio wordt afgetankt meegegeven en dient afgetankt te worden ingeleverd. Brandstof Euro 95. Bij niet afgetankte auto doen wij dat plus € 20,00 handelingskosten/administratiekosten (brandstofkosten zijn ook voor uw rekening).
 7. Huurtermijn per dag van 9.00 tot 19.00 uur. Wordt de Volkswagen Kever Cabrio later teruggebracht dan zal er € 7.50 per half uur extra worden gerekend, mits er afspraken zijn gemaakt over de tijden.
 8. Een eventuele verkeersboete wordt aan de huurder gegeven van de Volkswagen Kever Cabrio + € 12.50 administratiekosten.
 9. De auto mag Nederland niet verlaten.
 10. De huurder beschikt over een kopie van het kentekenbewijs + groene kaart. Deze dienen bij inlevering van Volkswagen Kever Cabrio weer te overhandigd worden aan verhuurders.
 11. De huurder dient op een goede manier om te gaan met de Volkswagen Kever Cabrio. De huurder is volledig aansprakelijk voor schade wat ontstaat door buitensporig rijgedrag. Als we klachten krijgen wordt de huurovereenkomst direct stop gezet. De huurder kan geen aanspraak maken op het geld van de resterende tijd. De Volkswagen Kever Cabrio word niet aan derden beschikbaar gesteld.
 12. Samen gaan we de Volkswagen Kever Cabrio voor vertrek bekijken op schade. Deze dient in de zelfde staat te worden ingeleverd zoals de auto is meegegeven.
 13. De huurder krijgt voor vertrek goede en volledige uitleg over de Volkswagen Kever Cabrio.
 14. De Volkswagen Kever Cabrio is WA verzekerd als verhuurauto + inzittende, maximaal 4 personen per auto.
 15. De huurder vrijwaart de verhuurder van alle schade van inzittende of derden, waarvoor de verhuurder op grond van de wet aansprakelijk mocht zijn en waarvoor onder de WA verzekering door de verhuurder geen dekking mocht worden gegeven.
 16. De huurder is voor alle schade aansprakelijk welke op de verhuurdag wordt veroorzaakt. Het huren van de Volkswagen Kever Cabrio is voor eigen risico en kan niet verhaald worden op Benderooy.nl. Bij het niet opvolgen van instructies zal de huurder voor de door dit verzuim eventueel door de verhuurder te lijden schade aansprakelijk worden gesteld
 17. Bij schade dient u dit direct door te geven.

Benderooy.nl houdt het recht voor om de algemene voorwaarden aan te passen.

 

WELKOM